Onze diensten

WAT WE DOEN

We doen graag waar we goed in zijn. Daardoor halen we voor u het beste resultaat.
Onderstaand een overzicht van onze specialisaties.

VERBOUW

Een uitbouw op basis van gemetselde steen of houtskeletbouw, we hebben veel ervaring met het realiseren van uitbouw aan bestaande woningen. Ook vernieuwing van keuken, badkamer/toilet of een interne verbouw om kamers opnieuw in te delen is door Sjoerd Galema al veelvuldig uitgevoerd waardoor u gerust aan ons kunt toevertrouwen. Ook in plaatsen van dakkapellen, schuifpuien en kozijnen is zeer veel ervaring en hiervoor werkt Sjoerd Galema samen met vertrouwde leveranciers.

INTERIEURBOUW

We hebben veel ervaring met het maken van interieurs op maat. Denk aan kasten, keukens, badkamers, maar ook zakelijke interieurs zoals een bar of kastenwand in uw bedrijf.
Een badkamer of keuken hoeft niet altijd helemaal vernieuwd te worden om deze weer mooi te maken! Denk aan nieuwe kasten/fronten of een andere indeling? Kijk samen met Sjoerd naar de ruimte en spar samen over ideeen.

RENOVATIE

Woningen hebben onderhoud nodig en wanneer dit niet tijdig gebeurt kan dit lijden tot problemen die groter herstelwerk nodig hebben. Vooral bij lekkages kan er snel sprake zijn van noodzakelijke herstelwerkzaamheden. Ook hiermee kan Sjoerd Galema u van dienst zijn. Dakrenovatie, vervangen van kozijnen/glas, vernieuwen van deuren/kastjes etc. Graag wilt u weten waar u aan toe bent qua kosten bij een renovatie, neem gerust contact op om hiervan een inschatting te krijgen.

SCHEEPSBOUW

Sjoerd Galema heeft van oudsher veel ervaring met scheepsbetimmering. Heeft uw boot een nieuw dek, interieur of ander soort aanpassing nodig? Kijk samen met Sjoerd naar de mogelijkheden en keuze van materialen voor een passende oplossing.